Hondencoachwandeling

Lopen met de hond, een heerlijk moment tussen jou en je trouwe viervoeter, of niet?

Ik ga graag met Djenna een flink stuk lekker lopen. Ze vindt het heerlijk en het is voor mij ontspannend.

Regelmatig zie ik andere mensen (al dan niet met hond) lekker wandelen. Mijn oog trekt dan juist wel naar de mensen die niet ontspannen lopen, continu hun hond corrigeren, schreeuwen en niet ontspannen zijn. Dit zie je terug in het gedrag van de hond en daar gaat je ontspannen wandeling.

De meeste problemen zijn gerelateerd aan het gedrag van de baas. Ik zie mensen druk bellend “lekker” lopen op het strand. Of je ziet dat ze zelf niet lekker in hun vel zitten.

Voor sommige mensen is de drempel te groot om direct hun “probleem”(hond) bij mij als coach neer te leggen. Een hele sessie denkt men meestal niet nodig te hebben. Daarom organiseer ik hondencoachwandelingen.

Wat houdt dit in?

- In een groep met max 5 personen gaan we een wandeling maken door het bos of over het strand (dit wisselt per wandeling).

- Een wandeling duurt ongeveer een uur.

- Hier let ik uiteraard op het gedrag van baas en hond.

- Ik loop met iedere deelnemer een bepaalde tijd op voor een 1 op 1 gesprekje. Je kunt dan alles aan me vragen en kort je probleem bespreken met me.

Als we samen tot de conclusie komen dat het handig is dat we verder in een 1 op 1-sessie aan de slag gaan, wordt het geld van de wandeling in mindering gebracht. De wandeling kost €10 per persoon (met hond). Elke extra hond die je meeneemt reken ik €5 voor.

Je kunt het vergelijken met mijn telefonische intake aan de start van een coachtraject. Echter heb je direct persoonlijk contact met mij als coach en we weten gelijk of het ‘klikt’.