Coach met honden

Je kent het vast dat iemand zegt dat de hond op zijn baasje lijkt. Dit is ook helemaal niet gek. Je hond voelt feilloos je gemoedstoestand en reageert daar op. Zit jij even niet zo goed in je vel? Zit jij in een burn-out of heb je spanningsgerelateerde klachten? Heb je moeite met het stellen en het bewaken van je eigen grenzen? 

Merk jij wel eens dat je hond niet doet wat jij wil of wat je verwacht? Dit komt door hetgeen wat jij doet! Ik maak je bewust van (onbewust) gedrag en emoties en leer je weer vertrouwen te hebben in jezelf en in je kunnen. Ik geloof dat ik uit iedereen het beste naar boven kan halen!

Ik start altijd elk coachingstraject met een (gratis) intake. Dit kan telefonisch zijn of in een kort gesprekje. Daarin bepalen we samen welk soort coaching bij je past en aansluit bij hetgeen je zoekt. Ik kom bij je thuis, neem de tijd voor je, luister, stel vragen en we zoeken samen naar oplossingen voor je probleem.

Coachen met een hond kun je op twee manieren zien. Je hebt bijvoorbeeld een probleem met je hond en je wilt concrete tips om dit op te lossen. Dit is echter niet mijn insteek en zit op het werkveld van een hondengedragstherapeut. Als je je hond wilt trainen, kun je hiervoor een cursus gehoorzaamheid volgen. Kom je er in de cursus en na je training nog steeds niet uit? Heb je al heel veel geprobeerd en denk je dat het aan jezelf ligt? Dan moet je bij mij zijn! Ik ben er namelijk van overtuigd dat het 'probleem' altijd bij het baasje ligt. Daarom richt ik me altijd eerst op jou en niet op je hond. Ik gebruik jouw hond als ingang om over te praten. Jij gaat natuurlijk wel met je eigen hond het geleerde in praktijk brengen.

Als het nodig is in een coachingstraject zet ik graag mijn eigen hond in als co-coach. Klik hier om daar meer over te lezen. 

Wil je meer weten over de tarieven en de actie die nu loopt, stuur me dan een e-mail op sandra@jehondkanalles.nl