Anita met Kimo en Minnie

Ben eerst naar de workshop van Sandra geweest. Daar ontdekte ik al, dat er heel veel bij mij zelf lag. Sandra is bij ons thuis geweest. Wij hebben 2 adoptie hondjes uit Griekenland. Samen hebben wij de ronde gelopen. Sandra wist perfect aan te geven waar het probleem lag. Probeer nu haar aanwijzingen op te volgen. Grappig dat ik het eigenlijk wel wist, Sandra bevestigde mijn gevoelens dus fijn zo'n feedback. Heerlijk als er iemand meekijkt, en zegt waar het probleem ligt, maar ook handreikingen geeft.

Leonie met Bullit

Je hebt ons geholpen om er een andere kijk op te krijgen. Het werkt ideaal, eindelijk een rustige hond! Bedankt dat je het knopje hebt omgezet!

Arend - online coaching

Een hond die geregeld van me wegloopt, wat kan ik daar nu mee? Dat was de vraag waar Aad mee rondliep. Ik vroeg hem een situatie waarin zijn hond angstig reageerde en weg wilde eens voor me te filmen. Dit bleek nog een hele uitdaging, maar ondertussen had ik al wat meer gehoord waar het echte onderliggende probleem zat. Je hond vertelt je veel meer dan je denkt en door dit laten zien, kreeg Aad door hoe hij z'n hond kon gebruiken om het gesprek over het echte probleem te houden in het gezin. 

Een tijdje later ontving ik de volgende reactie: 'Dank je wel voor vanochtend Sandra. Je hebt me ff inspiratie gegeven. Je wilt niet weten hoe het hondje op mij reageerde toen ik thuis kwam. Hij ligt nu voor pampus naast me. Onder de bagger. Wordt blij van je echt super zo vanochtend je bent een topper.'