Enorme overwinning!

door Sandra de Reu
Hits: 1016

Vorige maand heb ik mijn allereerste badmintontoernooi gespeeld. Ik heb die dag maar liefst 10 wedstrijden gespeeld, dus ja ik had wel spierpijn de dag erna. Een paar jaar geleden had ik dit echter nooit verwacht te kunnen zeggen.........

Ik kreeg in mijn laatste zwangerschap last van bekkenklachten. Deze waren zo erg dat ik bijna 2 jaar thuis heb gezeten. Na de medische malle molen uiteindelijk een heel traject in het revalidatiecentrum heb gevolgd. Van een conditie van niks en veel pijn ben ik in het revalidatiecentrum in 12 weken enorm vooruit gegaan. Daar heb ik allerlei sporten mogen doen zoals allerlei zaalsporten en ook in het water. Duidelijk was dat ik ook na die revalidatietijd moest blijven bewegen. Toen ik daar klaar was, ben ik bij een badmintonvereniging gaan kijken. Dat beviel zo goed dat ik ben blijven spelen.

Als je ineens thuis komt te zitten, wordt je wereldje heel klein als je zo weinig kunt. Logisch natuurlijk, maar niet leuk. Door weer te gaan sporten, leerde ik andere mensen kennen en heb ik nieuwe vrienden gemaakt. Wat een kleine stap was om binnen te stappen bij een badmintonvereniging, vervolgens toch een enorme verandering in je leven teweeg kan brengen.

Dit toernooi was voor mij een enorme overwinning! Naast een super gezellige dag, was het een hele leerzame ervaring. Volgend seizoen ga ik zelfs competitie spelen! Ik ben hartstikke trots op wat ik nu kan. Als je er voor gaat, kun je alles.

Wat heb jij bereikt en ben jij trots op? Zet het als reactie hieronder!