Ben je ook zo klaar met de kou?

door Sandra de Reu
Hits: 18534

Ben jij ook zo klaar met de kou en de sneeuw?

Mijn kids en de hond hebben er enorm van genoten. Sneeuwballen gooien en lekker hard gaan door de hond voor de slee te binden. Het leverde wel mooie plaatjes op natuurlijk, maar ik ben wel blij dat het weer voorbij is.

Deze winter was erg wisselend qua temperaturen met behoorlijke extremen. Ik heb altijd last van mijn gewrichten, vooral van mijn handen, als het zo koud is. Je loopt kortere rondjes met je hond en zit zelf meer in huis bij de kachel. Dit heeft effect op je sociale leven. Heb jij wel eens last van sombere dagen? Dat je gedachten met jezelf op de loop gaan of dat je het even niet ziet zitten? Schop jij dan overal tegenaan en merk je dat je hond anders op je reageert? Wil je dit veranderen? Neem contact met me op!

Ik kom bij je thuis. Ik neem de tijd en luister naar je. We gaan samen aan de slag. Bel mij snel op 06-24308493 of stuur een e-mail naar sandra@jehondkanalles.nl dan maken we een afspraak voor een (gratis) intake.

Laat je reactie achter
Reacties
Laad meer